خرید بک لینک
ساخت فروشگاه رایگان
رزرو آنلاین هتل خارجی
football strike خرید سکه
دانلود رمان عاشقانه
زیرمانیتوری مدیریتی
football strike خرید دلار
رزرو آنلاین هتل خارجی
والیبال
خرید جم هی دی
مانومتر ویکا
ویزای تایلند

ویزای تایلند

نحوه گرفتن ویزای تایلند

برای اخذ ویزای تایلند مانند دیگر ویزاها نیازند مدارکی می باشید. شناسنامه و کارت ملی و کپی آن ها به اضافه پاسپورتی که اقلا 6 ماه زمان داشته باشد، 2 قطعه عکس 6*4 رنگی و پرینت بانکی گردش حساب سه ماه آخر و بلیت رفت و برگشت و واچر هتل از مدارکی می باشد که برای ویزای تایلند مورد نیاز می باشد. ویزای تایلند به شکل توریستی در دو نوع عادی و فوری صادر می شود برای دریافت ویزای تایلند به شکل فوری، ویزای تایلند 2 روزه و نوع عادی آن در یک هفته صادر می باشد

+ نوشته شده در سه شنبه 15 آبان 1397ساعت 13:41 توسط مبنا | | تعداد بازدید : 0

دریافت ویزای تایلند

برای بازدید از کشور زیبای تایلند بهترین راه دریافت ویزای تایلند به شکل توریستی می باشد. این نوع از ویزای تایلند اعتبار سه ماهه دارد ولی شما از زمان ورود می توانید بین 30 تا 60 روز اقامت داشته باشید. ویزای تایلند به راحتی قابل دریافت می باشد و معمولا در طول اخذ ویزای تایلند با مشکلی مواجه نخواهید شد. برای دریافت ویزای تایلند نیازی به مصاحبه مانند دیگر کشورها نمی باشد. البته این قوانین مربوط به اخذ ویزای توریستی می باشد. برای اخذ دیگر انواع ویزای تایلند نیاز به حضور و مصاحبه دارید.

+ نوشته شده در سه شنبه 15 آبان 1397ساعت 13:40 توسط مبنا | | تعداد بازدید : 0